• Magnus

Skatteverket börjar ta ut kontrollavgifter i byggbranschenFrån den 1 juli 2016 kommer Skatteverket att börja ta ut kontrollavgifter på de byggarbetsplatser som inte för elektroniska personalliggare.

Den 1 januari 2016 infördes krav på elektroniska personalliggare på landets byggarbetsplatser. Skatteverket anser att de har hållit en mjuk linje och inte tagit ut några kontrollavgifter under det första halvåret med hänsyn till de IT-investeringar och rutiner som behövts byggas upp, däremot har fel och brister påpekats.

Läs mer på skatteverkets hemsida


1 visning

Senaste inlägg

Visa alla

Dyrare skattefri julgåva 2020?

När det nu är dags att börja fundera på årets julgåva för personalen och då det är många branscher som har anställda som fått slita hårt under lång tid p g a effekter av Corona så vill man kanske pass

FAR_Medlem_RGB.png
  • Facebook
  • Linkedin