• Magnus

Skatteverket börjar ta ut kontrollavgifter i byggbranschenFrån den 1 juli 2016 kommer Skatteverket att börja ta ut kontrollavgifter på de byggarbetsplatser som inte för elektroniska personalliggare.

Den 1 januari 2016 infördes krav på elektroniska personalliggare på landets byggarbetsplatser. Skatteverket anser att de har hållit en mjuk linje och inte tagit ut några kontrollavgifter under det första halvåret med hänsyn till de IT-investeringar och rutiner som behövts byggas upp, däremot har fel och brister påpekats.

Läs mer på skatteverkets hemsida


1 visning

Senaste inlägg

Visa alla

Nya lagar och regler träder i kraft i sommar

Den 1 juli och den 1 augusti börjar ett antal nya lagar att gälla. Lagändringarna kommer bland annat från vårändringsbudgeten för 2020, och från de extrabudgetar som regeringen lagt med anledning av c

FAR_Medlem_RGB.png
  • Facebook
  • Linkedin